Mai Manniche efter bruddet: Deler nye detaljer om forholdet med Alexandras eks

Smykkedesigneren fortæller nu mere om forholdet med Nicolai Peitersen.

Der har været rigtig meget at se til de seneste dage for smykkedesigneren Mai Manniche.

I flere uger var der nemlig snak omkring grevinde Alexandras brud med entreprenøren Nicolai Peitersen.

Endnu værre blev det dog, da det blev bekræftet, at det var utroskab, der var årsagen til bruddet.

Og selvom flammen allerede brændte, så valgte Mai Manniche at smide en ekstra kævle, hvis ikke en hel dunk benzin på bålet, da hun fortalte, at hun var den anden kvinde.

Læs mere: Mai Manniche chokerer: Grevinde Alexandras eks var utro med mig

– Han lovede mig gentagne gange, at forholdet med Alexandra selvfølgelig var afsluttet – og det var et spørgsmål om tid, før det ville blive meldt ud offentligt – men at det var kompliceret på grund af deres fælles forretning, fortalt hun til Se og Hør.

Sjæleven

At Mai Manniche har haft et forhold, har dog ikke været hemmeligt. Flere gange sidste år skrev hun flere opslag på Instagram, hvori hun åbnede op omkring forholdet, der gik i stykker flere gange.

I april 2022 fortalte Mai nemlig første gang, at hun havde afsluttet et forhold efter seks måneder.

Efterfølgende i november 2022, fortalte hun så, at de havde haft fundet sammen igen, og kaldte blandt andet Nicolai Peitersen for hendes “sjæleven” og skrev også, at hun troede, at han skulle være hendes mand, men af mange grunde, var hans identitet nødt til at være hemmelig.

Her afslørede hun også, at hun gav ham et ultimatum, hvilket hun ikke uddyber, men som endte med, at de igen gik fra hinanden.

Nu er hans identitet dog ikke hemmelig mere, så nu har Mai igen valgt at dele mere om forholdet til grevinde Alexandras eks.

Artiklen fortsætter under billedet…

Lod mig manipulere

Her indleder hun med at fortælle om hendes ulykke, som hun tidligere har fortalt, at Nicolai Peitersen kom på besøg for at hjælpe hende igennem.

– Jeg fik en mand ind i mit liv, og han var en vigtig del af hele min heling – for det vil jeg altid være ham taknemmelig. Men måske det netop også var det, der gjorde – at jeg stolede blindt på ham – gang på gang lod mig manipulere?! Jeg endte med at tage brillerne på og gik fra ham, skriver hun i sit opslag.

Mit valg blev ikke ham

At forholdet blev offentliggjort samme dag, som Mai Manniche modtog sin erstatning for ulykken kalder hun ikke en tilfældighed. Hun er overbevist om, at der er en mening med alt.

– … Jeg ser det som en (lettere dramatisk) afslutning på det, han skulle i mit liv. Hjælpe mig igennem min ulykke – OG vise mig, at jeg var klar til en kæreste, fremtid og børn. Mit valg blev bare ikke ham, skriver hun.

Man må sige, at hele situationen tog en drejning, vi ikke havde forventet. Hvad tænker du om trekantsdramaet?

The post Mai Manniche efter bruddet: Deler nye detaljer om forholdet med Alexandras eks appeared first on Newsner Dansk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *