Skuespiller Hadi Ka-koush i stor sorg: har mistet sin far

Den ellers så private skuespiller åbner op i nyt interview.

Skuespilleren har for nylig været vært på tv-showet ‘Natholdet’, han er den ene halvdel af komikerduoen ‘Noah og Adam’ og så har han i december været aktuel som nissen Skir i den sidste udgave af den populære julekalender om ‘Tinka’.

Taler ikke om privatlivet

Det er dog mest alt arbejdsrelateret, vi egentlig ved om Hadi Ka-koush, da han er kendt for at værne meget om sit privatliv, som han ikke deler meget ud af.

Det ændrede sig dog i det nyeste afsnit af podcasten ‘Hva’ så? med Christian Fuhlendorff’.

Her fortæller Hadi nemlig, at han for nylig blev ramt af en stor sorg, fordi hans far var gået bort efter lang tids sygdom.

Faren var nemlig diagnosticeret med den kroniske lungesygdom KOL og var erklæret terminal.

Artiklen fortsætter under billedet…

Ville have besøgt ham noget mere

Hadi fortæller i udsendelsen, at han var særligt udfordret af distancen, da hans far til daglig boede i Tønder, hvilket var over tre timers kørsel væk.

– Vi fik besked om, at han var terminal, fordi han har KOL, og så begynder jeg at besøge ham meget mere og kører de der smutture, hvor jeg bare kører syv timer om dagen bare for at se ham et par timer og så køre hjem igen. Men jeg ville gerne have set ham noget mere, fortæller Hadi til Christian.

Det var en særlig voldsom oplevelse for Hadi, da han i perioden stadig var tilknyttet ‘Natholdet’ og manglede stadig flere optagelser, så han havde ikke mulighed for rigtigt at sørge over farens død.

– Jeg går i sorg med det samme, græder og føler, min verden falder fra hinanden, men jeg ved også, at på torsdag skal jeg sidde i den der stol, deler Hadi.

Han fortæller samtidig, at det var først efter optagelserne, at han kunne lade sig selv tage følelserne ind.

– Efter vi havde lavet programmet, kunne jeg mærke, at jeg kunne sørge lidt mere, men jeg skulle stadig lave to programmer. Efter sidste program var lavet, dér kunne jeg mærke det. Der satte jeg mig ned og kunne mærke “jeg har ikke min far ved min side mere”.

Fik stjålet farens beskeder

Det er selvfølgelig helt normalt, når man har mistet en, man holdt særligt af, at huske tilbage på de minder, man har og måske se på gamle billeder, videoer og endda beskeder.

Her fortæller Hadi dog også, at han har haft det særligt svært. Han deler nemlig, at de fleste af hans samtaler med faren foregik over Facebook igennem lydfiler. Desværre var Hadi udsat for et hacker-angreb og mistede dermed både sin profil, men endnu værre også alle beskederne fra sin far.

Lad os sende Hadi Ka-Koush en varm tanke i kommentarsporet.

The post Skuespiller Hadi Ka-koush i stor sorg: har mistet sin far appeared first on Newsner Dansk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *