Fans er bekymrede for Madonna efter at have set hende i weekenden: “Det kan da ikke være hende?

Af alle de højtråbende kendisser i verden er der måske ingen, der har skabt så meget debat de seneste år som Madonna.

Den ikoniske poplegende har skabt sig et navn ved at udfordre normerne og ryste posen, da hun først buldrede ind på scenen. Nu er hun en certificeret legende, og hun sætter ikke farten ned, trods hendes alder på 64 år.

Madonna har stadig sin plads i rampelyset og deltog i weekenden ved den ikoniske prisuddeling ‘Grammys’ for at overrække en pris.

En sand legende

‘Like a virgin’-sangerinden brugte sin tid på scenen til at hylde alle “rebellerne” rundt om i verden. Alligevel var det ikke hendes ord, men hendes udseende, der har fået folk til tastaturet.

Hun er “the Queen of Pop” og et kendt ansigt over hele kloden, og der er ikke det, som Madonna ikke har forsøgt og samtidig haft succes med.

Alligevel har hun skabt bekymring hos sine mange fans i weekenden på grund af sit udseende.

Artiklen fortsætter under billedet…

Vil se yngre ud

Nutidens kendisser er yderst fascinerede med tanken om at beholde deres ungdommelige look, så længe, det er muligt. Og det er ikke kun en sund livsstil og smarte makeup-tricks, de benytter for at få den ønskede effekt.

Nej, plastikkirugi og andre måder at ændre kroppens udseende på, er mere populært end nogensinde før, og mange af de største stjerner har gjort brug af det de seneste mange årtier. I stedet for at være en faldende trend, så er det kun blevet mere populært med tiden.

Artiklen fortsætter under billedet…

Vi skal selvfølgelig minde folk om, at alle er smukke på deres egen måde. Der er ingen grund til at føle sig nødsaget til at skulle leve op til et urealistisk skønhedsideal. At blive ældre, er en del af det at være menneske, og i den ideelle verden bør vi alle acceptere det, for hvad det er: bevis på at du har levet.

Derfor er det måske ekstra trist at se så store stjerner ændre deres udseende, når de bliver ældre.

Artiklen fortsætter under videoen…

Hyldede ballademagerne

Madonna valgte i weekenden at bruge noget tid på at anerkende verdens “ballademagere” med en lille tale:

– Jeg er her for at takke alle rebellerne derude, der skaber nye veje og samtidig modtager en masse kritik for det. Alle jer ballademagere skal vide, at jeres frygtløshed ikke går ubemærket hen, fortalte hun og forsatte:

– I er set, I er hørt og mest af alt, I er værdsat.

Madonnas ord, selvom de var skarpe, tiltrak dog ikke nær så meget opmærksomhed som hendes ansigt, hvilket hendes fans hurtigt kommenterede på. Nogle kunne end ikke genkende hende med hendes forstørrede læber, opsvulmede kinder og flettede hår.

Madonna hvem?

En seer skrev: “Madonna hvem? Det kan ikke være hende? Kan det?”

– Jeg ville virkelig ønske, at Madonna aldrig ændrede sit ansigt. Der var ingen grund til det. Hun ville være blevet så smuk med alderen. Hun har altid været smuk, skrev en anden.

En tredje skrev: “Jeg elsker Madonna, det gør jeg virkelig. Men åh gud, hvad har hun gjort ved sit ansigt.”

Artiklen fortsætter under billederne…

Som 64-årig er det klart, at Madonna ikke ser ud, som da hun var i 20’erne, men mange mener, at hvad end hun har gjort for at opnå sit seneste look, er at gå for langt.

– Du ligner ikke Madonna længere :-(, skriver en person til et af hendes seneste opslag på Instagram.

Hvad tænker du om Madonnas nye udseende? Lad os høre dine tanker i kommentarsporet.

The post Fans er bekymrede for Madonna efter at have set hende i weekenden: “Det kan da ikke være hende? appeared first on Newsner Dansk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *