Efter trekantsdrama med Alexandras eks: Nu bliver Mai Manniche bestormet af single-mænd

Smykkedesigner Mai Manniche har været i et uheldigt forhold med grevinde Alexandras ekskæreste men har nu fået stor opmærksomhed fra single-mænd.

Det er kommet som et stort chok, at grevinde Alexandra pludseligt har måtte ende sit forhold til erhvervsmanden Nicolai Peitersen.

De to har dannet par i to år, men efterfølgende kom det frem, at bruddet skyldtes, at der havde været en anden kvinde i erhvervsmandens liv.

Som om det ikke var nok viser det sig nu, at denne kvinde var smykkedesigner Mai Manniche, der er datter af børnelægen Vibeke Manniche.

Mændene var vilde

Det indrømmer hun selv i et stort interview med Se og Hør, men selv om smykkedesigneren netop har været i en uheldig relation, så leder hun stadig efter kærligheden.

På dating-app’en Tinder var der nemlig rigtig mange mænd at vælge imellem, da hun for nyligt satte jagten ind her.

– Jeg mister heller ikke troen på, at der selvfølgelig er mange dejlige mænd derude. Tinder blev dog en super kort fornøjelse – med mere end 10.000 likes på et par dage, siger hun ifølge Se og Hør.

Tiden har været voldsom

Smykkedesigneren har dog erkendt, at hun ikke orker den elektroniske måde at finde en kæreste på.

Mai Manniche understreger, at den seneste måned har været ret voldsom, og at hun også går med en mistanke om, at der kunne have været flere kvinder inde i billedet for eksen.

Mai Manniche fortæller også, hvorfor hun har valgt at stå frem i Se og Hør med sin historie, for det var, fordi der allerede havde spredt sig rygter.

Nu har smykkedesigneren ikke yderligere at tilføje og understreger, at hun valgte at stille op, fordi historien ellers ville blive skrevet på baggrund af rygter og spekulationer.

LÆS OGSÅ: Mai Manniche chokerer: Grevinde Alexandras eks var utro med mig

Vi håber, at Mai Manniche finder den helt rigtige derude!

Del dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook!

The post Efter trekantsdrama med Alexandras eks: Nu bliver Mai Manniche bestormet af single-mænd appeared first on Newsner Dansk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *