Netflix’ Squid Game reality-show har åbenbart været en “inhumane disaster”

Skulle du ikke have set det, så arbejder Netflix i disse dage på et reality spin-off af deres egen successerie Squid Game, hvor hele 456 deltagere reelt set skal dyste i en række (knapt så dødelige) spil om en præmie på $4.56 millioner.

Men via IGN og Rolling Stone lader optagelserne til at have været et mareridt. Deltagere har både brokket sig over forholdende, og har påstået at tilrettelæggerne bag ikke har skabt trygge nok rammer til showets optagelser, og ikke bare det, nogle har sågar anklaget produktionsselskabet for at planlægge en vinder fra starten af.

Men det er ikke alt, mange er kommet til skade under optagelserne. Mindst 10 kollapsede bare i løbet af den første dag, og flere har beskrevet det som en “warzone”, men læger måtte hasteindlægge deltagere i et væk.

“The second time the song played, I saw in my left peripheral vision that this girl was swaying. Then she just buckled, and you could hear her head actually hit the ground. But then someone came on the [microphone] and said to hold our positions because the game is not paused. After that, people were dropping like flies,” siger en deltager om oplevelsen.

I forhold til anklagerne om at “rigge” spillet forinden, så lader det til at nogle influencere har bevæget sig igennem elimineringer ligegyldigt hvordan de har klaret sig i tidligere udfordringer, og nogle deltagere havde allerede returbilletter hjem, der helt tilfældigt passede med den dag hvor de blev smidt ud af programmet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *