Death Stranding 2 vil bruge helt nye fotorealistiske optagelsesmetoder

I det første Death Stranding var der ret flotte karaktermodeller og ansigtsanimationer, det må man give Hideo Kojima og resten af Kojima Productions, og noget tyder på at de vil skrue yderligere op i det kommende Death Stranding 2.

Kojima har afsløret at de for nylig instruerede Lighting Director, Mayumi Nishiyama, ud til studiet for at give en præsentation om mere realistisk lyssætning og mere eksperimenterende CG-teknologier.

Kojima forklarer yderligere at dette blandet andet skyldes at de skal arbejde med skuespillerinden Shioli Kutsuna, en model der spiller en stor rolle i Death Stranding 2, men hvis hudfarve og tone repræsenterer en udfordring:

“It is difficult to properly express the skin tone, dark hair, and eyes of Asian people. The look of Shioli in DS2 is a challenge for us. We will be using new techniques that were not used in the previous game, but we must first go back to the basics of visuals and start experimenting.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *