Datoer for åben beta i Diablo IV forventes afsløret inden længe

Blizzard har slået fast fra start af, at en del af udviklingen af Diablo IV, som udkommer i juni måned, bliver en eller flere åbne betaer, hvor de skal stressteste deres servere og få en del mere feedback fra entusiastiske spillere.

Men hvornår får vi den første af disse tests? Noget tyder på at vi snart finder ud af det. Spillet er blevet bekræftet som værende en central del af IGN Fan Fest d. 17 og 18 februar, og da en fan spurgte hvornår Blizzard ville tale mere om den åbne beta, så sagde Rod Fergusson følgende:

Noget kunne godt tyde på at det bliver der at der bliver sat dato på, men præcis hvornår den her beta vil løbe af stablen vides endnu ikke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *