Per Fløng kvittede jobbet som vejrvært: Deler svær besked om sit mentale helbred

Den tidligere vejrvært Per Fløng har gjort karriere som gymnasielærer, men det er ikke uden omkostninger.

De fleste kender ham som gæv vejrvært fra TV 2, men de sidste ti år har 62-årige Per Fløng arbejdet som gymnasielærer.

Efter en kort og knapt så succesrig tur omkring DR tilbage i 2012, valgte han at blive gymnasielærer på Marselisborg Gymnasium i Aarhus.

Men det har været et job, der har krævet meget, og som også har haft sine omkostninger, fortæller Per Fløng nu i et interview med Din Avis Aarhus.

Stress ramte Per Fløng

Han har været glad for at følge elevernes udvikling i de spæde teenageår, men besparelserne har ramt gymnasierne hårdt, og arbejdstimerne var mange.

Hans chef bemærkede overfor ham, at en arbejdsuge på 50 timer ikke ligefrem var holdbart i længden, men han ville gerne give sig fuldt ud.

Da han får flere elever at brede sig over, starter søvnløsheden for Per Fløng, og derefter får han svært ved at huske helt simple ting.

Håndklædet kastet i ringen

Hos lægen får han at vide, at hans blodtryk er for højt, og det bliver afgørende for den tidligere vejrvært.

– Der må jeg kaste håndklædet i ringen. Jeg tror, jeg har samtlige tegn på stress. Lægen ville fuldtidssygemelde mig minimum et halvt år, fortæller Per Fløng.

Nu er han atter tilbage i jobbet, og han har erkendt, at han må lave nogle ting om, hvis han skal holde skruen i vandet.

Sovepille er nødvendig

Nu gør han bare det, der skal til og sørger for at lave nogle sjove ting med eleverne, og Per Fløng erkender, han stod for en bedre undervisning år tilbage.

Derfor går den tidligere vejrvært, der stadig er afhængig af at tage en daglig sovepille, med brede overvejelser omkring sit arbejdsliv.

Vi håber på det bedste for Per Fløng!

Del dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook!

The post Per Fløng kvittede jobbet som vejrvært: Deler svær besked om sit mentale helbred appeared first on Newsner Dansk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *