Jamie Carragher: City er et dårligere hold med Haaland

31 mål i 28 kampe.

Det er, hvad Manchester City-angriberen Erling Haaland har leveret i sæsonen, siden han skiftede fra Dortmund i sommer.

Trods tallene mener den tidligere Liverpool-spiller Jamie Carragher, der arbejder som ekspert for den britiske tv-station Sky Sports, at Manchester City ville klare sig bedre uden angriberen i holdopstillingen.

– City er et meget anderledes og dårligere hold, når de har Haaland med, siger Carragher til Sky Sports, efter at holdet søndag tabte med 0-1 til Tottenham i Premier League.

Indtil videre har nordmanden scoret 25 ligamål og slået flere rekorder, blandt andet er han den hurtigste nogensinde til at runde 20 mål i én sæson i Premier League.

Carragher anerkender nordmandens præstationer, men han mener samtidig, at City er blevet udfordret på flere punkter efter Haalands ankomst.

– City scorer lige så mange mål som før, men de har også indkasseret flere, og det er desuden meget mere simpelt at slå kontra imod dem nu. Han har måske valgt det forkerte hold, siger han.

Haaland har samtidig leveret fire hattricks. Senest 22. januar – hvor Manchester-holdet besejrede Wolverhampton 3-0.

Alligevel ser vi ikke det fulde potentiale fra angriberen, mener Carragher.

– Jeg tror, at vi kun ser 60 procent af Haalands niveau. Jeg tænker tilbage på hans første mål mod West Ham, hvor han løb ind i bagrummet. Det har vi næsten ikke set siden, fordi City spiller, som de gør, siger han.

Søndagens nederlag til Tottenham betyder, at Manchester City lige nu ligger på andenpladsen i Premier League med fem point op til Arsenal, der samtidig har en kamp i hånden.

Resultatet har fået den tidligere Manchester United-forsvarer Gary Neville, der ligeledes arbejder for Sky Sports, til at tvivle på Citys chance for at genvinde mesterskabet.

– For to eller tre uger siden sagde jeg, at Manchester City ville blive mestre, men efter søndagens kamp er jeg ikke så sikker, siger Neville.

/ritzau/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *