Alfa Romeo, trods Audi bliver der måske ikke noget farvel til F1

Trods Audi’s forestående overtagelse er der ingen planer om at sige farvel.

Alfa Romeo ønsker ikke at forlade Formel 1, selv om selskabets og Saubers veje er ved at skilles. Faktisk bliver det schweiziske team Audi-ejet og afslutter sin sponsoraftale med Biscione ved udgangen af 2023. Det er dog ikke hensigten at opgive Cirkus.

Jean-Philippe Imparato, administrerende direktør for Alfa Romeo, forklarede dette i utvetydige vendinger. “I slutningen af juni vil vi beslutte, hvad vores fremtid i motorsporten skal være,” forklarede han til franskmanden fra ‘L’Argus’. “Vi udelukker ikke noget, men det er sikkert, at der er intentioner om at fortsætte med at køre. I år fejrer vi vores 100-års jubilæum, og det vil vise sig, om vi vil forblive i Formel 1 eller bevæge os ind i prototyper.”

Alfa Romeo genindtrådte i Formel 1 i 2017 som titelsponsor for Sauber, mens det som et rigtigt team havde kørt mellem 1950 og 1951 (og vundet løb og titler med Nino Farina og Juan Manuel Fangio) og senere mellem 1979 og 1985.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *