Disse aktier har rapporteret indtjening i løbet af de seneste 3 dage: Novo Nordisk, Nordea Bnk, Dsv.

Disse aktier har rapporteret indtjening i løbet af de seneste 3 dage: Novo Nordisk, Nordea Bnk, Dsv

Denne liste har udført 12.31% i løbet af det seneste år. Til sammenligning er First North All Share DKK Index -37.04% i den samme periode. Betaversionen for denne liste, som er et mål for volatiliteten, er Moderat lav på 0.93. List Beta beregnes ved hjælp af et ligeligt vægtet gennemsnitligt beta for værdipapirerne på denne liste. Denne liste indeholder 50.00% af Økonomi aktier, 16.67% af Sundhedspleje aktier, 16.67% af Industri aktier, 16.67% af Forsyningsselskaber aktier.

Listens resultater beregnes ved hjælp af en metode med ligevægt. Denne liste er genereret ved at scanne internettet og bruge vores algoritmer til at finde frem til potentielt relevante værdipapirer for emnet. Listen er beregnet til oplysningsformål og indeholder værdipapirer, der kan være egnede til en observationsliste. Den er ikke beregnet til investering eller handel. Microsoft anbefaler ikke at bruge de angivne data og oplysninger som grundlag for at træffe en beslutning om investering.

NOVO NORDISK A/S

NOVO B. Novo Nordisk A/S er et globalt sundhedsfirma, der beskæftiger sig med diabetesbehandling. Selskabet beskæftiger sig også med opdagelse, udvikling, fremstilling og markedsføring af farmaceutiske produkter. Selskabet opererer gennem to forretningssegmenter: diabetes og fedme og biopharmaceuticals. Selskabets diabetes- og fedmeomsorgssegment dækker insulin, GLP-1, andre proteinrelaterede produkter, såsom glucagon, proteinrelaterede tilførselssystemer og nåle og orale anti-diabetiske lægemidler. Selskabets biofarmaceutiske segment dækker terapiområderne for hæmofili omsorg, væksthormonbehandling og hormonbehandling. Selskabet tilbyder også Saxenda produkt til behandling af fedme. Det tilbyder en række produkter, herunder NovoLog/NovoRapid; NovoLog Mix/ NovoMix; Prandin/NovoNorm; NovoSeven; Norditropin og Vagifem. Pr. 31. december 2016 markedsførte den sine produkter i over 180 lande. Den regionale struktur består af to kommercielle enheder: Nordamerika og International Operations.

Novo Nordisk A/S. er -2.03 i løbet af den seneste måned og 45.63 i løbet af det senest år og har været ringere end First North All Share DKK Index med -5.82 i løbet af den seneste måned og 82.68 i løbet af det seneste år.

Nordea Bank Abp

NDA DK. Nordea Bank Abp er en bank baseret i Finland, der beskæftiger sig med corporate merchant banking samt retail banking og private banking. Banken rapporterer om fire hovedforretningsområder, nemlig Personal Banking, Commercial & Business Banking, Wholesale Banking og Wealth Management. Personal Banking tilbyder tjenester og løsninger til bankens husholdningskunder på de nordiske markeder. Commercial & Business Banking tjener store, mellemstore og små erhvervskunder. Wholesale Banking tilbyder bank- og andre finansielle løsninger til store nordiske og internationale virksomheder, institutionelle og offentlige virksomheder. Wealth Management tilbyder investerings-, opsparings- og risikostyringsprodukter, forvalter kundernes aktiver og rådgiver enkeltpersoner såvel som institutionelle investorer om deres økonomiske situation.

Nordea Bank Abp. er 5.51 i løbet af den seneste måned og 5.98 i løbet af det seneste år og har været bedre end First North All Share DKK Index med 1.73 i løbet af den seneste måned og 43.02 i løbet af det seneste år.

DSV A/S

DSV. DSV Panalpina A/S, tidligere DSV A/S, er et Dansk-baseret firma, som beskriver, hvor der er levering til transport- og logistikcentre. Virksomhedens aktiviteter er opdateret i tre forretningsområder. Luft og havområde er specialiseret i håndtering af luft og søge til destinationen rundt om i verden. Vejområdet tilbyder transport gennem fuld, delvis og gruppebelastning ad landevej gennem Europa, USA og Sydafrika. Løsninger er specialiseret i logistikløsninger på tværs af hele forsyningskæden, fra design til fragtstyring, tellklarering, lager og distribution til informationsstyring og e-business support. Virksomheden er aktiv i ende 75 lande i Europa, Middle Ease, Amerika, Asien, Afrika, Australien og Stillehavet og opererer gennem daterselskaber.

DSV A/S. er 14.16 i løbet af den seneste måned og -4.12 i løbet af det seneste år og har været bedre end First North All Share DKK Index med 10.38 i løbet af den seneste måned og 32.93 i løbet af det seneste år.

Ørsted A/S

ORSTED. Orsted A/S, tidligere Dong Energy A/S, er et energiselskab basert i Danmark, der beskæftiger sig med indkøb, produktion, distribution og handel med energi og relaterede produkter i Nordvästeuropa. Selskabet opererer gennem tre segmenter: Wind Power, engageret i udvikling, opførelse og drift af vindmølleparker; Bioenergi og Thermal Power, der er ansvarlig for elproduktion og varme fra termiske kraftværker; og distribution og kundeløsninger, der er ansvarlige for køb, salg og distribution af energi. Selskabets kompetencer er rettet mod tre kerneaktiviteter: udvikling og opførelse af aktiver, drift og vedligeholdelse af aktiver samt salg og optimering af energiproduktporteføljen.

Orsted A/S. er -2.83 i løbet af den seneste måned og -5.12 i løbet af det senest år og har været ringere end First North All Share DKK Index med -6.62 i løbet af den seneste måned og 31.93 i løbet af det seneste år.

DANSKE BANK A/S

DANSKE. DANSKE BANK A/S er engageret i at yde betalingstjenester, handelen med værdipapirer og andre instrumenter, deponering af overskudslikviditet og levering af kort- og langsigtet finansiering. Dens segmenterne omfatter Personal Banking, Business Banking, Corporates / Institutions, Wealth Management, Nordirland, Non-core og Øvrige Områder. Segmentet Private Banking giver personlig rådgivning, der løser kundernes individuelle behov. Segmentet Business Banking tilbyder løsninger inden for finansiering, investering, cash management og risikostyring. Segmentet Corporates & Institutioner giver strategisk rådgivning, finansielle løsninger og produkter. Segmentet Wealth Management tilbyder en række produkter og ydelser inden for pensionsopsparing og rigdom og kapitalforvaltning. Segmentet Nordirland tjener privat- og erhvervskunder. Segmentet Non-core består af udlån til kunder i Irland. Segmentet Øvrige Områder omfatter sine egne og støttefunktioner.

Danske Bank A/S. er -5.07 i løbet af den seneste måned og 12.91 i løbet af det senest år og har været ringere end First North All Share DKK Index med -8.85 i løbet af den seneste måned og 49.95 i løbet af det seneste år.

!adzikr:0.99,adzhr7:0.99,adzda2:0.99,adzj2w:0.99,adzcrw:0.99,adzjvh:0.99;;finance list details page;c26c5e8a4adc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *