Peter Safran om Batgirl: “Den film var ikke klar”

Warner-chef David Zaslav fik masser af kritik fra vrede fans for at trække stikket på en Batgirl-film, der var måneder fra en premiere, og som var ved at gennemgå de sidste stadier af postproduktion.

Men hvis du spørger en af cheferne bag det nye DCU, Peter Safran, så traf ledelsen en ret modig beslutning, for ifølge ham var den film simpelthen ikke god nok til at ramme det store lærred. I et interview med Variety roser han Zaslav og de andre:

“Batgirl’s a character that inevitably we will include in our story. On the Batgirl front, it’s not about late in the process of the film getting canceled. I saw the movie, and there are a lot of incredibly talented people in front of and behind the camera on that film. But that film was not releasable, and it happens sometimes. That film was not releasable.”

Præcis hvorfor siger Safran ikke noget om, men noget kunne tyde på at den film havde større systematiske problemer end det først fremgik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *