Back 4 Blood-studiet dropper udvikling af mere indhold til fordel for nyt projekt

Back 4 Blood lod til at være en moderat succes efter lanceringen i oktober 2021, nok til at udvikleren bag, Turtle Beach, gjorde sig attraktiv nok til at blive købt af kinesiske Tencent. De har udgivet ekstra indhold, men nu bevæger de sig altså videre.

Det er blevet bekræftet via studiets hjemmeside, at Back 4 Blood ikke får mere nyt indhold, men at det forbliver online og understøttet fra et teknisk perspektiv.

Det sker fordi Turtle Rock nu bevæger hele deres samlede hold over på et nyt projekt, som vi endnu ikke ved noget om. Det lader dog til at der sagtens kan gå lang tid før studiet reelt set er klar til at tale mere direkte om hvad de arbejder på.

Hvad håber du på at se fra dem?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *