Kathrine fra ‘Gift ved første blik’ deler sødt billede: Datterens første dag i dagpleje

Selv om det har været svært for Kathrine Kelså Harders at afslutte barsel, så har datteren nu fået en god start på sin tid i dagpleje.

Det har ikke været nogen hemmelighed, at 30-årige Kathrine Kelså Harders, der er kendt fra ‘Gift ved første blik’ har synes, det var svært at slutte sin barsel.

Tiden med lille Leonora, der er hende og Michael Kelså Harders første barn, er nemlig gået alt for stærkt, og faktisk havde den unge mor lidt krise.

Det der med at skulle give afkald på datteren så mange timer om dagen til fordel for arbejdet som folkeskolelærer var nemlig svært for hende at kapere i starten.

Datteren startet i dagpleje

Men nu er datteren startet i dagpleje, og det har været en stor succes, deler Kathrine Kelså Harders nu med sine mange følgere.

– Min lillebitte skat går simpelthen i dagpleje nu. Heldigvis gik det bare helt fantastisk! Det var planen, at hende og Michael skulle være der en halv time, men hun hyggede sig så godt, skriver den stolte mor.

Dermed blev far og datter en hel time mere i dagplejen, og den lille pige var glad og tilpas hele tiden.

Dagen var lang

Kathrine Kelså Harders understreger også, at hun faktisk slet ikke bekymrede sig over, hvor Michael var.

– Jeg har dog haft en megalang arbejdsdag, og jeg var først hjemme til 19:40, så jeg lige kunne nå at smide en babs i ansigtet på hende til put , skriver Kathrine Kelså Harders.

Den unge mor reflekterer nu over, at datteren er blev meget stor lige pludselig, og at hun faktisk slet ikke har nået at se hende i øjnene.

Datteren har hygget

Kathrine Kelså Harders føler lidt, at hun har misset en stor milepæl ved at være på arbejde, men datteren har bare hygget sig, og det er jo det vigtigste.

– Så jeg trækker vejret dybt ind og ved, at min skat har det godt , slutter hun af.

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Kathrine deler skønne billeder: Viser sin søde datter frem

Hvor er det bare skønt at høre!

Del dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook!

The post Kathrine fra ‘Gift ved første blik’ deler sødt billede: Datterens første dag i dagpleje appeared first on Newsner Dansk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *