Thomas Blachman angreb Sofie Linde efter ‘X Factor’-exit: Nu svarer hun igen

Sofie Linde svarer igen på sin snart tidligere kollegas skideballe.

Det har været noget af et samtaleemne, efter Sofie Linde meddelte tirsdag, at hun ville være fortid i det populære sangprogram ‘X Factor’, når den indeværende sæson var ovre.

Efterfølgende er det væltet ind med både ris og ros til tv-værten.

Læs mere: Tris nyhed: Sofie Linde stopper som ‘X Factor’-vært

Opmærksomhedskrævende

Lidt mere opsigtsvækkende var det dog, at hendes mangeårige kollega Thomas Blachman også valgte at knytte en kommentar til Lindes opsigelse.

Og selvom der ganske vist blev sagt, at hun er god til sit arbejde, så var der også på ægte Blachman-maner en lille stikpille gemt i kommentarens helhed.

– Sofie er god til sit arbejde bestemt, men når det så er sagt, syntes jeg, det er utrolig opmærksomhedskrævende at melde ud med denne slags minus-energi, altimens vi andre forsøger at passe vores arbejde, lød det fra Thomas Blachman.

Læs mere: Efter chok-exit: Nu langer Thomas Blachman ud efter Sofie Linde

Umiddelbart var det dog ikke en kommentar, der fik Sofie Linde til at ryge op i det røde felt, men nu sætter hun endelig ord på skideballen.

Artiklen fortsætter under billedet…

Det er aftalt

Det gør hun i podcasten ‘Voxen’, hvor hun bliver interviewet af sin gode veninde Frida Brygmann, der sarkastisk stiller hende spørgsmålet: hvorfor er du så opmærksomhedskrævende?, Hvilket Sofie gerne vil svare på.

– Nu skal man jo lige huske på, at ‘X Factor’ er en kæmpe maskine. Det er jo ikke mig, der stod op den morgen og sagde “nå, i dag tror jeg, at jeg vil skrive det her ud til alle”. Det er en beslutning, der er truffet for lang tid siden. Det er helt aftalt, at det skal ud nu, fortæller hun i podcasten.

Dermed kan man også tænke sig til, at der er flere personer, der har været inde over annonceringen.

Hun fortæller samtidig også, at beslutningen er den helt rigtige for hende, og at hun har haft lang tid til at tænke over det.

Blachman er dog ikke den eneste med ‘X Factor’-rødder, der har udtalt sig. Også den tidligere dømmer Pernille Rosendahl, har knyttet en kommentar, der dog er mere rettet mod programmet.

Læs mere: Nu deler Pernille Rosendahl ærlige ord om ‘X Factor’.

Synes du, at TV 2 har taklet opsigelsen godt nok? Skriv gerne din mening i kommentarsporet.

The post Thomas Blachman angreb Sofie Linde efter ‘X Factor’-exit: Nu svarer hun igen appeared first on Newsner Dansk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *