Line Franck fra ‘I hus til halsen’ møder kritik: Her er hendes ærlige svar

Line Franck har fået kritik for at være for direkte, når hun kommenterer boliger i ‘I hus til halsen’, og nu svarer hun tilbage på kritikken.

Det er ikke altid lige let at favne bredt, når man som TV-ejendomsmægler Line Franck bedømmer huse i ‘I hus til halsen’.

Hun har ind imellem mødt kritik for at være for direkte, når hun kommenterer på boliger i det populære program.

I hvert program træder hun og Søren Vester nemlig ind for og giver deres ærlige bud på, hvordan det står til med boligen.

– Når jeg får kritik, så er det, at folk bliver trætte af at høre, at jeg kritiserer husene. Men jeg synes selv, at jeg siger det på en ret pæn måde, siger hun til BILLED-BLADET.

Bolig skal bedømmes

Ejendomsmægleren slår også fast, at det slet ikke er en stil, hun kommer til at lave om på uanset, hvad folk siger.

Line Franck mener nemlig, at det er helt essentielt for programmet er, at der netop kommer nogen og bedømmer boligen uden så meget omsvøb.

Derfor fortryder hun på ingen måde noget af det, der er blevet sagt i programmet, og det håber ejendomsmægleren også, at seerne har forståelse for.

Rollefordeling er klar

Med lidt over tre dage til at få boligerne på ret køl, så er der ikke plads til, at budskaberne bliver pakket alt for meget ind, argumenterer hun.

Der er også en klar rollefordeling mellem hende og Søren Vester, hvor Line Franck er mere det kontante indslag i programmet, fortæller hun.

Men Line Franck slår samtidig fast, at hun mener, de begge er både konstruktive og ærlige, og at det er nødvigt, at de er helt åbne om det, der ikke fungerer.

Det er nemlig den eneste måde, der kan gøres en forskel, når boligerne skal på ret køl senere i udsendelsen.

Ærlige ord fra Line Frank!

Del dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook!

The post Line Franck fra ‘I hus til halsen’ møder kritik: Her er hendes ærlige svar appeared first on Newsner Dansk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *