Skuespillerinden bag Tess i The Last of Us Annie Wersching er død i en alder af 45 år

Godt nok var det ikke skuespillerinden Annie Wersching der spillede karakteren Tess i HBO’s The Last of Us-serien, men det var igennem hendes solide præstation at karakteren i det originale spil kom til live.

Nu er skuespillerinden desværre afgået ved døden i en alder af bare 45 år efter en lang, sej kamp med kræft. Dette er blevet bekræftet overfor Deadline.

Hun fik sin diagnose i 2020, men det stoppede hende ikke for at spille videre som Rosalind Dyer i The Rookie og Borg Queen i Star Trek: Picard. Der er allerede en GoFundMe., der blandt andet handler om at støtte op om hendes to sønner.

Vi kondolerer, og sender tanker til hendes nærmeste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *