Opdag aktier i teknologisektoren med højt udbytte.

Aktierne på denne liste har dividender, der er større end eller lig med 1,25 % og befinder sig i teknologisektoren.

Denne liste har udført -27.60% i løbet af det seneste år. Til sammenligning er First North All Share DKK Index -36.73% i den samme periode. Betaversionen for denne liste, som er et mål for volatiliteten, er Neutral på 1.00. List Beta beregnes ved hjælp af et ligeligt vægtet gennemsnitligt beta for værdipapirerne på denne liste.

Listens resultater beregnes ved hjælp af en metode med ligevægt. Denne liste er genereret ved at scanne internettet og bruge vores algoritmer til at finde frem til potentielt relevante værdipapirer for emnet. Listen er beregnet til oplysningsformål og indeholder værdipapirer, der kan være egnede til en observationsliste. Den er ikke beregnet til investering eller handel. Microsoft anbefaler ikke at bruge de angivne data og oplysninger som grundlag for at træffe en beslutning om investering.

DANTAX A/S

DANT. Dantax A/S er et selskab basert i Danmark, der beskæftiger sig primært med udvikling og markedsføring af lydudstyr. Dens produktportefølje omfatter udstyr til højttalere, lyd og bærbar elektronik, husholdningsudstyr, fjernsynsmøbler, tv-parenteser, urradioer samt blandt andre Bluetooth-højttalere. Produkterne markedsføres under sådanne mærker som Raidho, Scansonic, ScansonicHD og Harmony. Selskabet opererer primært gennem datterselskabet Dantax Radio A/S. Dantax A/S ejer også aktier i et avanceret kabelfirma Ansuz Acoustics ApS, high-end forstærkereproducent Aavik Acoustics ApS, samt i tilknyttet selskab Opus Acoustics ApS. Virksomheden er aktiv over hele verden.

Dette firmas fremadrettet udbytteprocent er 6.14, hvilket gør det til den 1st rangerede aktie på denne liste.

Dantax A/S. er -13.30 i løbet af den seneste måned og -44.75 i løbet af det senest år og har været ringere end First North All Share DKK Index med -18.34 i løbet af den seneste måned og -8.02 i løbet af det seneste år.

WIRTEK A/S

WIRTEK. WIRTEK A/S er en dansk konsulentvirksomhed. Virksomheden leverer service inden for områder som softwareudvikling, softwareafprøvning og produktafprøvning samt rådgivning inden for teknologiområder som .NET, Java og Embedded. Dens udviklings- og testcenter ligger i Cluj i Rumænien. Virksomhedens klientportefølje omfatter Texas Instruments, Nokia, STT Condigi, RTX, Eesa, Polycom, Microsoft, Analog Devices og Nokia Siemens Networks bl.a. Pr. 31. december 2011 havde virksomheden et fuldtejet datterselskab, Wirtek SRL, placeret i Rumænien.

Dette firmas fremadrettet udbytteprocent er 2.34, hvilket gør det til den 2nd rangerede aktie på denne liste.

Wirtek A/S. er 23.92 i løbet af den seneste måned og -12.22 i løbet af det seneste år og har været bedre end First North All Share DKK Index med 18.88 i løbet af den seneste måned og 24.51 i løbet af det seneste år.

COLUMBUS A/S

COLUM. COLUMBUS A/S er en dansk softwarevirksomhed med aktiviteter inden for informationsteknologibranchen. Virksomheden leverer industrispecifikke teknologiløsninger på basis af Microsoft Dynamics erhvervsplatformen inden for en række brancher. COLUMBUS A/S beskæftiger sig med levering, udvikling og implementering af specielle softwareløsninger inden for tre områder: Fødevarer, Detail og Produktion. Virksomheden leverer også rådgivningsservice og industriløsninger til segmenterne produktion, logistik og fødevarebehandling. Virksomheden har ca. 30 kontorer globalt og datterselskaber i Danmark, Norge, Storbritannien, Holland, Rusland, Ukraine, Kasakhstan, Litauen, Estland, Polen, Letland og USA. Dens datterselskaber omfatter Columbus Norway AS, Columbus Eesti AS, To-Increase Holding, Omnica, Dynamics Anywhere, InterDyn BMI, SYSTEMHOSTING A/S og Sherwood Systems Ltd. bl.a.

Dette firmas fremadrettet udbytteprocent er 1.96, hvilket gør det til den 3rd rangerede aktie på denne liste.

Columbus A/S. er 1.92 i løbet af den seneste måned og -33.02 i løbet af det senest år og har været ringere end First North All Share DKK Index med -3.13 i løbet af den seneste måned og 3.71 i løbet af det seneste år.

Trifork Holding AG

TRIFOR. Trifork Holding AG er et schweizisk selskab. Selskabet er moderselskab for Trifork Group, hvis hovedaktiviteter er opdelt i to segmenter: Trifork, der fokuserer på softwareudvikling og drift af Informationsteknologi (IT)-systemer, herunder konferencer og træninger, og Trifork Labs, som fokuserer på investeringer i tech startup virksomheder og er koncernens drivkraft for innovation inden for Forskning og Udvikling (FoU). Trifork Group leverer tjenester på tværs af tre forskellige vertikaler (FinTech, Digital Health og Smart Building). Virksomheder inden for koncernen leverer softwareløsninger til elektroniske produkter som sundhedsjournaler og digital version af graviditetsdagbøger. Virksomheder opererer gennem 25 kontorer i USA og Europa.

Dette firmas fremadrettet udbytteprocent er 1.81, hvilket gør det til den 4th rangerede aktie på denne liste.

Trifork Holding AG. er 8.34 i løbet af den seneste måned og -36.02 i løbet af det seneste år og har været bedre end First North All Share DKK Index med 3.30 i løbet af den seneste måned og 0.71 i løbet af det seneste år.

SIMCORP A/S

SIM. SIMCORP A/S er en dansk virksomhed, der beskæftiger sig med udvikling og markedsføring af softwareløsninger til finansindustrien. Virksomhedens produkt, SimCorp Dimension, er en modulopbygget investeringsadministrationsløsning til professionelle investeringsforvaltere, der kan brugertilpasses, og som understøtter alle investeringsforvaltningsprocesser. Det omfatter Asset Manager, Client Manager, Data Warehouse Manager, Order Manager og Settlement Manager bl.a. Herudover tilbyder virksomheden serviceydelser såsom virksomhedsrådgivning, implementering og vedligeholdelse. Virksomhedens klienter omfatter fondsadministratorer, forsikringsselskaber, pensionsfonde, investeringsforeninger, banker og realkreditselskaber bl.a. SIMCORP A/S er moderselskab til SimCorp Group. Virksomheden har aktiviteter via et antal datterselskaber i geografiske segmenter såsom Norden, Centraleuropa, Storbritannien og Irland, Benelux og Frankrig, Mellemøsten, Asien og Stillehavsområdet samt Nordamerika.

Dette firmas fremadrettet udbytteprocent er 1.55, hvilket gør det til den 5th rangerede aktie på denne liste.

Simcorp A/S. er 4.08 i løbet af den seneste måned og -17.99 i løbet af det senest år og har været ringere end First North All Share DKK Index med -0.97 i løbet af den seneste måned og 18.74 i løbet af det seneste år.

!adzcur:0.99,adzmz2:0.99,adzcdm:0.99,c26x1h:0.99,adzl1h:0.99,adzbyc:0.99;Passiv indkomst,Afkast > 1,25 %;finance list details page;2499783811d8

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *