En teenager er anholdt i sag om skud i Aalborg

En 18-årig mand er natten til mandag blevet anholdt af Nordjyllands Politi i forbindelse med en skudepisode i Aalborg søndag.

Dermed er tre personer anholdt i sagen.

Det oplyser politikommissær Lasse Kragh fra Nordjyllands Politi til TV2 Nord.

Det var ved højlys dag – lidt før klokken 13 – at politiet fik en anmeldelse om, at der var løsnet skud på Vesterbro i den nordjyske by.

Der var blevet affyret skud fra en bil mod en anden, oplyste politiet søndag på baggrund af dets foreløbige oplysninger om sagen.

En 33-årig mand blev ramt af to skud. Han kom på hospitalet til behandling, og hans tilstand blev sent søndag betegnet som stabil.

Det tyder ifølge politiet ikke på, at den skudramte var et tilfældigt offer.

– Vores undersøgelser gav os ret hurtigt den opfattelse, at der var tale om et internt opgør i et kriminelt miljø – og det er stadig vores helt klare formodning, at det er det, der er tilfældet, sagde politikommissær Lasse Kragh i en pressemeddelelse søndag aften.

En 20-årig kvinde og en 18-årig mand blev søndag anholdt i sagen.

Da politiet oplyste det, fortalte det samtidig, at det ledte efter en anden 18-årig mand.

Politiet opfordrede ham til at melde sig selv. Ellers ville politikredsen mandag efterlyse ham offentligt med navn og foto, lød det.

Forventningen er, at de tre mistænkte vil blive fremstillet i et grundlovsforhør i Retten i Aalborg mandag, hvor en anklager vil begære dem varetægtsfængslet.

Det fremgår ikke, hvad de tre præcist er sigtet for, eller hvordan de forholder sig til sigtelsen.

/ritzau/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *