Efter VM-sejren: Her er Simon Pytlicks rørende ord til holdkammeraterne

Det lykkedes det danske håndboldlandshold at vinde VM-guldet, og nu deler 22-årige Simon Pytlick sine rørende ord til holdkammeraterne.

VM-sejren har været en helt vild oplevelse for 22-årige Simon Pytlick, som selv sikrede det danske herrelandshold hele ni mål under finalekampen.

Men det var hele holdets imponerende indsats, som Simon Pytlick nu roser med nogle rørende ord. Det skriver BILLED-BLADET.

Artiklen fortsætter under billedet…

Læs også: Rasmus Lauge blev topscorer i finalen: Derfor brød han sammen

Læs også: HIP HURRA: VM-stjerne fylder 25 – sådan bliver Emil Jakobsen fejret af landsholdet

Danmark vand VM-guldet

Søndag aften hev de danske håndboldherrer for tredje gang VM-guldet med hjem. Det skete, da de i finalerunden i Stockholm vandt en overbevisende sejr på 29-34 mod Frankrig.

Det er senere på eftermiddagen mandag, at holdet igen vender hjem til Danmark, og her kan de altså forvente et brag af en fejring.

Efter planen bliver fejringen afholdt i København. Først vil det være muligt for pressen at få nogen ord fra spillerne. Og derefter bliver landsholdet hyldet på Rådhuspladsen af alle dem, der møder op for at fejre dem.

Læs også: Efter strålende VM-sejr: Her er detaljerne om Rådhus-fejringen

Simon Pytlicks rørende ord

Denne VM-slutrunde var Simon Pytlicks første, og som kun 22-årige formåede han altså at skyde hele ni bolde i mål under finalekampen.

Men selv deler han nu nogle rørende ord til holdkammeraterne, som med deres imponerende indsats under hele turneringen også denne gang endte med at sikre dem dette års VM-guldmedalje.

– Det er fuldstændig vanvittigt! Det har været en drengedrøm at stå… Jeg ved ikke, hvad jeg skal sige. Lauge kommer ind og gør det fantastisk, holdet præsterer over en hel turnering. Det er vanvittigt at være en del af, lød det fra en lykkelig Simon Pytlick ifølge BILLED-BLADET.

Hvor er det bare flot!

Ønsk landsholdet tillykke i kommentarsporet under artiklen på Facebook.

The post Efter VM-sejren: Her er Simon Pytlicks rørende ord til holdkammeraterne appeared first on Newsner Dansk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *