De 3 mest populære aktier på Penge i de sidste seks måneder.

Vi har hentet aktier, der er de mest populære blandt brugere af Penge i de seneste seks måneder.

Denne liste har udført -11.33% i løbet af det seneste år. Til sammenligning er First North All Share DKK Index -36.73% i den samme periode. Betaversionen for denne liste, som er et mål for volatiliteten, er Moderat høj på 1.06. List Beta beregnes ved hjælp af et ligeligt vægtet gennemsnitligt beta for værdipapirerne på denne liste. Denne liste indeholder 40.00% af Forbrugervarer, cykliske aktier, 30.00% af Økonomi aktier, 20.00% af Teknologi aktier, 10.00% af Sundhedspleje aktier.

Listens resultater beregnes ved hjælp af en metode med ligevægt. Denne liste er genereret ved at scanne internettet og bruge vores algoritmer til at finde frem til potentielt relevante værdipapirer for emnet. Listen er beregnet til oplysningsformål og indeholder værdipapirer, der kan være egnede til en observationsliste. Den er ikke beregnet til investering eller handel. Microsoft anbefaler ikke at bruge de angivne data og oplysninger som grundlag for at træffe en beslutning om investering.

DANSKE BANK A/S

DANSKE. DANSKE BANK A/S er engageret i at yde betalingstjenester, handelen med værdipapirer og andre instrumenter, deponering af overskudslikviditet og levering af kort- og langsigtet finansiering. Dens segmenterne omfatter Personal Banking, Business Banking, Corporates / Institutions, Wealth Management, Nordirland, Non-core og Øvrige Områder. Segmentet Private Banking giver personlig rådgivning, der løser kundernes individuelle behov. Segmentet Business Banking tilbyder løsninger inden for finansiering, investering, cash management og risikostyring. Segmentet Corporates & Institutioner giver strategisk rådgivning, finansielle løsninger og produkter. Segmentet Wealth Management tilbyder en række produkter og ydelser inden for pensionsopsparing og rigdom og kapitalforvaltning. Segmentet Nordirland tjener privat- og erhvervskunder. Segmentet Non-core består af udlån til kunder i Irland. Segmentet Øvrige Områder omfatter sine egne og støttefunktioner.

Danske Bank A/S. er 4.25 i løbet af den seneste måned og 12.45 i løbet af det senest år og har været ringere end First North All Share DKK Index med -0.80 i løbet af den seneste måned og 49.18 i løbet af det seneste år.

NOVO NORDISK A/S

NVO. Novo Nordisk A/S er et globalt sundhedsfirma, der beskæftiger sig med diabetesbehandling. Selskabet beskæftiger sig også med opdagelse, udvikling, fremstilling og markedsføring af farmaceutiske produkter. Selskabet opererer gennem to forretningssegmenter: diabetes og fedme og biopharmaceuticals. Selskabets diabetes- og fedmeomsorgssegment dækker insulin, GLP-1, andre proteinrelaterede produkter, såsom glucagon, proteinrelaterede tilførselssystemer og nåle og orale anti-diabetiske lægemidler. Selskabets biofarmaceutiske segment dækker terapiområderne for hæmofili omsorg, væksthormonbehandling og hormonbehandling. Selskabet tilbyder også Saxenda produkt til behandling af fedme. Det tilbyder en række produkter, herunder NovoLog/NovoRapid; NovoLog Mix/ NovoMix; Prandin/NovoNorm; NovoSeven; Norditropin og Vagifem. Pr. 31. december 2016 markedsførte den sine produkter i over 180 lande. Den regionale struktur består af to kommercielle enheder: Nordamerika og International Operations.

Novo Nordisk A/S. er 3.40 i løbet af den seneste måned og 42.71 i løbet af det senest år og har været ringere end First North All Share DKK Index med -1.65 i løbet af den seneste måned og 79.44 i løbet af det seneste år.

!a24kar:0.99,a9hpsm:0.99,a2xm77:0.99,a1xzim:0.99,adzcrw:0.99,a1ndlh:0.99,a1mou2:0.99,a1yvxm:0.99,a1u3p2:0.99,a1tyxm:0.99;;finance list details page;1bde35885634

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *