Topvirksomheder revolutionerer genomsekventering Indeholder amerikanske aktier.

DNA-sekventering er en metode til bestemmelse af nukleinsyresekvenserne i DNA. Sekventeringsindustrien har virkelig taget fart i årene siden Human Genome Projects grove udkast blev annonceret. Nogle berømte biotekvirksomheder tilbyder direkte-til-forbruger genomsekventeringstjenester. Her er de bedste virksomheder, der udvikler den næste generation af genomsekventeringsteknologier. Denne listes ydeevne beregnes efter en lige vægtet metode.

Denne liste har udført -10.49% i løbet af det seneste år. Til sammenligning er First North All Share DKK Index -36.73% i den samme periode. Betaversionen for denne liste, som er et mål for volatiliteten, er Moderat høj på 1.17. List Beta beregnes ved hjælp af et ligeligt vægtet gennemsnitligt beta for værdipapirerne på denne liste. Denne liste indeholder 90.00% af Sundhedspleje aktier, 10.00% af Teknologi aktier.

Listens resultater beregnes ved hjælp af en metode med ligevægt. Denne liste er genereret ved at scanne internettet og bruge vores algoritmer til at finde frem til potentielt relevante værdipapirer for emnet. Listen er beregnet til oplysningsformål og indeholder værdipapirer, der kan være egnede til en observationsliste. Den er ikke beregnet til investering eller handel. Microsoft anbefaler ikke at bruge de angivne data og oplysninger som grundlag for at træffe en beslutning om investering.

!a1mnrw:0.99,a1oi1h:0.99,a1v6nm:0.99,a1vh4c:0.99,a1y7jc:0.99,a1ywa2:0.99,a1zfk2:0.99,a1zxcw:0.99,a24bsm:0.99,a25k5r:0.99;Pipeline;finance list details page;1c9910f4d149

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *