Tech-virksomheder med høj fremadrettet aktiepris/indtjening per aktie (P/E).

Teknologiaktierne på denne liste har høje fremadrettede P/E-forhold. Høj fremadrettet P/E er en indikator for potentiel overvurdering eller investorernes tro på virksomhedens fremtidige indtjening.

Denne liste har udført -25.39% i løbet af det seneste år. Til sammenligning er First North All Share DKK Index -36.73% i den samme periode. Betaversionen for denne liste, som er et mål for volatiliteten, er Høj på 1.51. List Beta beregnes ved hjælp af et ligeligt vægtet gennemsnitligt beta for værdipapirerne på denne liste.

Listens resultater beregnes ved hjælp af en metode med ligevægt. Denne liste er genereret ved at scanne internettet og bruge vores algoritmer til at finde frem til potentielt relevante værdipapirer for emnet. Listen er beregnet til oplysningsformål og indeholder værdipapirer, der kan være egnede til en observationsliste. Den er ikke beregnet til investering eller handel. Microsoft anbefaler ikke at bruge de angivne data og oplysninger som grundlag for at træffe en beslutning om investering.

CBRAIN A/S

CBRAIN. CBRAIN A/S er en dansk virksomhed med aktiviteter inden for informationsteknologisektoren. Virksomheden beskæftiger sig med levering af individuelle IT-løsninger, der understøtter virksomhedsprocesser. Virksomhedens produktudbud omfatter cBrain F2, et digitalt arkiverings- og behandlingssystem; cDMS, der er et dokumentstyringssystem; cMedlem, der understøtter kommunikation, medlemsservice og -administration; cPortefolio, der understøtter projektevaluering og -rapportering, dokumentopbevaring og ressourcestyring osv.; cBooking, der er et reservationssystem; cKursus, der er et kursussystem, der understøtter oprettelse, levering og administration af kurser og møder. Virksomheden har kunder i den private og den offentlige sektor, herunder Carlsberg, PricewaterhouseCoopers, Beierholm og Ernst & Young bl.a. Virksomhedens kontorer er placeret i Danmark og USA.

Dette firmas videresend pris til EPS er 73.64, hvilket gør det til den 1st rangerede aktie på denne liste.

Cbrain A/S. er 0.13 i løbet af den seneste måned og -21.59 i løbet af det senest år og har været ringere end First North All Share DKK Index med -4.92 i løbet af den seneste måned og 15.14 i løbet af det seneste år.

Boozt AB

BOOZT DKK. Boozt AB er en svensk virksomhed, der beskæftiger sig med levering af e-handelsløsninger til beklædningsindustrien. Virksomheden tilbyder tilpasset e-handelssoftware og tjenester, der skaber e-handelsplatforme, nemlig Boozt.com og dets mono-brand-butikker, der hostes og administreres fuldstændigt. Dens software omfatter Propilot, et administrationssystem til netbutikker, der muliggør ændringer af netbutikkens indhold; Podium, et frontend -modul, der sikrer optimeret brugeroplevelse for brugere på mobile enheder; Fastlane, et lagerstyringssystem (WMS), der kører opfyldelsesprocesser i lagre og integrerer dem med distributionspartnere; CS Eye, en kundeoversigtstjeneste; og Brand Portal, en business intelligence (BI) servicesuite. Virksomhedens tjenester omfatter udvikling af en indledende strategi, opbygning af en netbutik, opfyldelse af ordrer, håndtering af returneringer, løbende kampagner, erhvervelse og fastholdelse af kunder.

Dette firmas videresend pris til EPS er 41.93, hvilket gør det til den 2nd rangerede aktie på denne liste.

Boozt AB. er 20.03 i løbet af den seneste måned og -21.59 i løbet af det seneste år og har været bedre end First North All Share DKK Index med 14.98 i løbet af den seneste måned og 15.14 i løbet af det seneste år.

Trifork Holding AG

TRIFOR. Trifork Holding AG er et schweizisk selskab. Selskabet er moderselskab for Trifork Group, hvis hovedaktiviteter er opdelt i to segmenter: Trifork, der fokuserer på softwareudvikling og drift af Informationsteknologi (IT)-systemer, herunder konferencer og træninger, og Trifork Labs, som fokuserer på investeringer i tech startup virksomheder og er koncernens drivkraft for innovation inden for Forskning og Udvikling (FoU). Trifork Group leverer tjenester på tværs af tre forskellige vertikaler (FinTech, Digital Health og Smart Building). Virksomheder inden for koncernen leverer softwareløsninger til elektroniske produkter som sundhedsjournaler og digital version af graviditetsdagbøger. Virksomheder opererer gennem 25 kontorer i USA og Europa.

Dette firmas videresend pris til EPS er 29.82, hvilket gør det til den 3rd rangerede aktie på denne liste.

Trifork Holding AG. er 8.34 i løbet af den seneste måned og -36.02 i løbet af det seneste år og har været bedre end First North All Share DKK Index med 3.30 i løbet af den seneste måned og 0.71 i løbet af det seneste år.

SIMCORP A/S

SIM. SIMCORP A/S er en dansk virksomhed, der beskæftiger sig med udvikling og markedsføring af softwareløsninger til finansindustrien. Virksomhedens produkt, SimCorp Dimension, er en modulopbygget investeringsadministrationsløsning til professionelle investeringsforvaltere, der kan brugertilpasses, og som understøtter alle investeringsforvaltningsprocesser. Det omfatter Asset Manager, Client Manager, Data Warehouse Manager, Order Manager og Settlement Manager bl.a. Herudover tilbyder virksomheden serviceydelser såsom virksomhedsrådgivning, implementering og vedligeholdelse. Virksomhedens klienter omfatter fondsadministratorer, forsikringsselskaber, pensionsfonde, investeringsforeninger, banker og realkreditselskaber bl.a. SIMCORP A/S er moderselskab til SimCorp Group. Virksomheden har aktiviteter via et antal datterselskaber i geografiske segmenter såsom Norden, Centraleuropa, Storbritannien og Irland, Benelux og Frankrig, Mellemøsten, Asien og Stillehavsområdet samt Nordamerika.

Dette firmas videresend pris til EPS er 26.71, hvilket gør det til den 4th rangerede aktie på denne liste.

Simcorp A/S. er 4.08 i løbet af den seneste måned og -17.99 i løbet af det senest år og har været ringere end First North All Share DKK Index med -0.97 i løbet af den seneste måned og 18.74 i løbet af det seneste år.

RTX A/S

RTX. RTX A/S, tidligere RTX Telecom A/S, er en dansk virksomhed med aktiviteter inden for den trådløse kommunikationsindustri. Virksomheden specialiserer sig i design af trådløse kortdistanceradiosystemer og produkter. Dens aktiviteter er opdelt i to forretningsenheder: Designservice, der leverer forskning, udvikling og design af trådløse løsninger, trådløse moduler med Wireless Fidelity (Wi-Fi), Digital Enhanced Cordless Telecommunications (DECT), radioteknologier samt testsystemer; Enterprise & Voice over Internet Protocol (VoIP), der er en Object Database Manager/Oracle Enterprise Manager (ODM/OEM) leverandør af internetprotokoltelefoniløsninger til små og mellemstore virksomheder. Herudover anvendes virksomhedens løsninger i et antal produkter fra producenter såsom Microsoft, Philips Healthcare, Siemens, Panasonic, NEC og Sennheiser. Virksomheden har aktiviteter via tre datterselskaber: RTX America Inc, RTX Hong Kong Ltd og RTX Telecom Telecomunicacoes Ltda.

Dette firmas videresend pris til EPS er 26.19, hvilket gør det til den 5th rangerede aktie på denne liste.

Rtx A/S. er 25.30 i løbet af den seneste måned og -11.65 i løbet af det seneste år og har været bedre end First North All Share DKK Index med 20.26 i løbet af den seneste måned og 25.08 i løbet af det seneste år.

!adzbyc:0.99,bwwabh:0.99,c26x1h:0.99,adzl1h:0.99,adzkar:0.99,b18ydm:0.99;;finance list details page;b6882cf71cfa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *