Kan maskiner tænke? Her er de virksomheder, der arbejder på at sige JA! Indeholder amerikanske aktier.

Kunstig intelligens (AI) bruger computere til at udføre opgaver, der normalt kræver menneskelig intelligens. Mange mener, at AI vil have en dybtgående og gennemgribende indvirkning på vores økonomi og samfund i de kommende år og potentielt omdanne alt fra sundhedspleje til transport. Værdipapirer inden for denne liste investerer i moderne teknologier til udvikling af AI-produkter. Vi bruger en algoritme, der hjælper os med at bestemme, hvilke værdipapirer der har stor indflydelse på dette domæne. Denne listes ydeevne beregnes efter en lige vægtet metode.

Denne liste har udført -29.42% i løbet af det seneste år. Til sammenligning er First North All Share DKK Index -36.73% i den samme periode. Betaversionen for denne liste, som er et mål for volatiliteten, er Moderat høj på 1.16. List Beta beregnes ved hjælp af et ligeligt vægtet gennemsnitligt beta for værdipapirerne på denne liste. Denne liste indeholder 88.89% af Teknologi aktier, 11.11% af Forbrugervarer, cykliske aktier.

Listens resultater beregnes ved hjælp af en metode med ligevægt. Denne liste er genereret ved at scanne internettet og bruge vores algoritmer til at finde frem til potentielt relevante værdipapirer for emnet. Listen er beregnet til oplysningsformål og indeholder værdipapirer, der kan være egnede til en observationsliste. Den er ikke beregnet til investering eller handel. Microsoft anbefaler ikke at bruge de angivne data og oplysninger som grundlag for at træffe en beslutning om investering.

!a1xzim:0.99,a1mou2:0.99,a1nhlh:0.99,a1u3p2:0.99,a1vmf2:0.99,a1yv52:0.99,a1o4mw:0.99,a1v6nm:0.99,a1or9c:0.99,bvsk7w:0.99;Pipeline;finance list details page;f3cda930357a

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *