Forbrugercykliske virksomheder med høj fremadrettet aktiepris/indtjening per aktie (P/E).

De cykliske forbrugeraktier på denne liste har høje fremadrettede P/E-forhold. Høj fremadrettet P/E er en indikator for potentiel overvurdering eller investorernes tro på virksomhedens fremtidige indtjening.

Denne liste har udført -29.16% i løbet af det seneste år. Til sammenligning er First North All Share DKK Index -36.73% i den samme periode. Betaversionen for denne liste, som er et mål for volatiliteten, er Moderat høj på 1.33. List Beta beregnes ved hjælp af et ligeligt vægtet gennemsnitligt beta for værdipapirerne på denne liste.

Listens resultater beregnes ved hjælp af en metode med ligevægt. Denne liste er genereret ved at scanne internettet og bruge vores algoritmer til at finde frem til potentielt relevante værdipapirer for emnet. Listen er beregnet til oplysningsformål og indeholder værdipapirer, der kan være egnede til en observationsliste. Den er ikke beregnet til investering eller handel. Microsoft anbefaler ikke at bruge de angivne data og oplysninger som grundlag for at træffe en beslutning om investering.

ROCKWOOL A/S

ROCK A. Rockwool International A/S er en dansk virksomhed, der beskæftiger sig med fremstilling og markedsføring af stenuldsisolering til kraftværker, den petrokemiske industri og andre procesindustrier. Dets aktiviteter er opdelt i to forretningssegmenter. Segmentet Insulation leverer energibesparende og brandsikker isolering til byggeri-, industri- og tekniksektorerne samt stenuldsprodukter til isolering af rør, kedler og ventilationskanaler. Segmentet Systems leverer akustiske loftsløsninger, beklædning og pladematerialer, vibrationsisolering og støjkontrolløsninger samt konsulentbistand med fokus på forbedring af energieffektivitet og bæredygtighed i bygninger og deres omgivelser. Virksomheden har flere datterselskaber i Tyskland, Holland, Rusland, Sydkorea og Polen, såsom Rockwool BV, ROCKWOOL Korea Co Ltd og Rockwool Polska Sp zoo.

Dette firmas videresend pris til EPS er 19.92, hvilket gør det til den 1st rangerede aktie på denne liste.

Rockwool A/S. er 19.75 i løbet af den seneste måned og -8.06 i løbet af det seneste år og har været bedre end First North All Share DKK Index med 14.71 i løbet af den seneste måned og 28.67 i løbet af det seneste år.

ROCKWOOL A/S

ROCK B. Rockwool International A/S er en dansk virksomhed, der beskæftiger sig med fremstilling og markedsføring af stenuldsisolering til kraftværker, den petrokemiske industri og andre procesindustrier. Dets aktiviteter er opdelt i to forretningssegmenter. Segmentet Insulation leverer energibesparende og brandsikker isolering til byggeri-, industri- og tekniksektorerne samt stenuldsprodukter til isolering af rør, kedler og ventilationskanaler. Segmentet Systems leverer akustiske loftsløsninger, beklædning og pladematerialer, vibrationsisolering og støjkontrolløsninger samt konsulentbistand med fokus på forbedring af energieffektivitet og bæredygtighed i bygninger og deres omgivelser. Virksomheden har flere datterselskaber i Tyskland, Holland, Rusland, Sydkorea og Polen, såsom Rockwool BV, ROCKWOOL Korea Co Ltd og Rockwool Polska Sp zoo.

Dette firmas videresend pris til EPS er 19.92, hvilket gør det til den 2nd rangerede aktie på denne liste.

Rockwool A/S. er 19.94 i løbet af den seneste måned og -19.84 i løbet af det seneste år og har været bedre end First North All Share DKK Index med 14.90 i løbet af den seneste måned og 16.89 i løbet af det seneste år.

Pandora A/S

PNDORA. PANDORA A/S er en dansk virksomhed, der er beskæftiget med design, fremstilling og markedsføring af smykker. Virksomhedens produktudbud er opdelt i fem kategorier: vedhæng og armkæder; øreringe; ringe; ure; halskæder og vedhæng. Produkterne er fremstillet af guld, sølv, læder og stof bl.a. Virksomhedens produkter sælges globalt via salgspunkter såsom konceptforretninger, shop-in-shop, juvelerer, rejsetransitsteder, tredjepartsforretninger og flere andre forretningstyper. Virksomheden er til stede i mere end 70 lande i regioner såsom Europa, Mellemøsten, Afrika, Nordamerika, Syd- og Centralamerika samt Asien og Stillehavsområdet.

Dette firmas videresend pris til EPS er 11.24, hvilket gør det til den 3rd rangerede aktie på denne liste.

Pandora A/S. er 17.49 i løbet af den seneste måned og -17.65 i løbet af det seneste år og har været bedre end First North All Share DKK Index med 12.45 i løbet af den seneste måned og 19.08 i løbet af det seneste år.

MATAS A/S

MATAS. MATAS A/S er en dansk virksomhed, der driver en kæde af detailforretninger med personlige plejemidler i Danmark og Sverige og sin egen onlinebutik. Hver af virksomhedens forretninger tilbyder produkter opdelt i fire produktsegmenter; Skønhed; Helse og sundhed; Materialvarer; Medicare. Segmentet Skønhed omfatter kosmetik, dufte, hudpleje og hårpleje. Segmentet Helse og sundhed omfatter vitaminer, mineraler og kosttilskud. Segmentet Materialvarer omfatter husholdnings- og personplejeartikler, herunder rengørings- og vedligeholdelsesartikler, produkter til person- og barnepleje samt idrætsrelaterede produkter. Segmentet Medicare omfatter håndkøbsmedicin og førstehjælpsprodukter. Virksomhedens produktudvalg omfatter både internationale og danske helse- og skønhedsvaremærker samt virksomhedens egne varemærker, såsom Striber (eget primære varemærke), Matas Natur og Plaisir.

Dette firmas videresend pris til EPS er 9.37, hvilket gør det til den 4th rangerede aktie på denne liste.

Matas A/S. er 8.01 i løbet af den seneste måned og -34.07 i løbet af det seneste år og har været bedre end First North All Share DKK Index med 2.97 i løbet af den seneste måned og 2.66 i løbet af det seneste år.

NORTH MEDIA A/S

NORTHM. NORTH MEDIA A/S, tidligere Søndagsavisen A/S, er en dansk virksomhed med aktiviteter inden for nyheds- og mediesektoren. Virksomheden beskæftiger sig primært med udgivelse og distribution af aviser i Danmark, med mindre aktiviteter i England, Sverige og Tyskland. Virksomhedens aktiviteter er opdelt i to segmenter: Trykt og Online. Segmentet Trykt består af distributionsaktiviteterne i FK Distribution samt tryk af aviserne Søndagsavisen, Helsingør Dagblad og Lokalavisen Nordsjælland. Via BeKey A/S udvikler virksomheden et elektronisk nøglesystem til adgangsdøre til trappegange og private døre. Segmentet Online består af Ofir.dk, MatchWork.com, Sondagsavisen.dk, BoligPortal.dk, MinReklame.dk og BostadsPortal.se. Virksomheden driver forretning via sine datterselskaber og joint ventures, herunder Helsingør Dagblad A/S, FK Distribution A/S og BeKey A/S bl.a. I november 2013 erhvervede virksomheden otte lokalaviser fra Berlingske Medier.

Dette firmas videresend pris til EPS er 7.69, hvilket gør det til den 5th rangerede aktie på denne liste.

North Media A/S. er 15.75 i løbet af den seneste måned og -33.27 i løbet af det seneste år og har været bedre end First North All Share DKK Index med 10.71 i løbet af den seneste måned og 3.46 i løbet af det seneste år.

!adzk27:0.99,adzk52:0.99,adzjec:0.99,adzhfr:0.99,adzihw:0.99,bwpp1h:0.99;;finance list details page;19e3e83e0970

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *