De 20 højeste værdisætninger for en virksomheds tidligere salg.

Price/sales (P/S) viser den værdi, som investorer har i forhold til virksomhedens salg i forhold til aktiekursen. Et højt P/S-forhold indikerer, at investorer værdsætter aktiesalget og er villige til at betale en præmie for deres indtægtsstrømme.

Denne liste har udført 2.94% i løbet af det seneste år. Til sammenligning er First North All Share DKK Index -36.73% i den samme periode. Betaversionen for denne liste, som er et mål for volatiliteten, er Moderat høj på 1.16. List Beta beregnes ved hjælp af et ligeligt vægtet gennemsnitligt beta for værdipapirerne på denne liste. Denne liste indeholder 40.00% af Industri aktier, 30.00% af Sundhedspleje aktier, 10.00% af Basismaterialer aktier, 10.00% af Teknologi aktier, 10.00% af Forsyningsselskaber aktier.

Listens resultater beregnes ved hjælp af en metode med ligevægt. Denne liste er genereret ved at scanne internettet og bruge vores algoritmer til at finde frem til potentielt relevante værdipapirer for emnet. Listen er beregnet til oplysningsformål og indeholder værdipapirer, der kan være egnede til en observationsliste. Den er ikke beregnet til investering eller handel. Microsoft anbefaler ikke at bruge de angivne data og oplysninger som grundlag for at træffe en beslutning om investering.

HRC WORLD PLC

HRC. HRC World Plc er et holdingselskab baseret i Storbritannien. Selskabets hovedaktiviteter er levering af administrationsydelser til restauranter samt udvikling af musikvideoer og indholdsvirksomhed. Selskabet leverer støttetjenester til restaurantmarketing og promovering, turistbaserede kundeerhvervelse tjenester samt musik- og begivenhedsbaseret omsætningsudvikling. Selskabet tilbyder musikcentrerede, tematiske mad- og drikkecaféer i hele Kina og andre dele af Asien, der promoverer livemusik og bands. Selskabet producerer musik reality-tema show med det formål at opdage nye bands og soloartister, der vil blive indkvarteret som hjemmehørende bands og sangere til caféer. Selskabet samarbejder også med lokale og regionale tv- og radiostationer, medieunderholdningshuse, telekommunikationsselskaber for at udsende HRC Music-indhold på multicast-platforme via alle tilgængelige leveringsformater.

Dette firmas forhold mellem pris og salg er 816.02, hvilket gør det til den 1st rangerede aktie på denne liste.

HRC World PLC. er 0.00 i løbet af den seneste måned og 0.00 i løbet af det senest år og har været ringere end First North All Share DKK Index med -5.05 i løbet af den seneste måned og 36.73 i løbet af det seneste år.

Green Hydrogen Systems A/S

GREENH. Green Hydrogen Systems A/S er et dansk selskab, der udvikler og producerer elektrolyseløsninger. Det kombinerer effektiv, standardiseret og modulær elektrolyseteknologi med en industriel tilgang til indkøb og produktion. Selskabets mål er at muliggøre produktion af grøn brint til konkurrencedygtige priser til brug i en række applikationer, herunder Power-to-X-installationer, transport og industrianlæg. Green Hydrogen Systems’ produkter omfatter HyProvide A-Series, elektrolyseenheder som kan fungere både enkeltstående eller flere sammen i en klynge for at opnå højere kapacitet samt HyProvide X-Series som er baseret på den eksisterende teknologi, men er målrettet projekter i stor skala, f.eks. industri og tung transport.

Dette firmas forhold mellem pris og salg er 508.93, hvilket gør det til den 2nd rangerede aktie på denne liste.

Green Hydrogen Systems A/S. er 224.28 i løbet af den seneste måned og -2.16 i løbet af det seneste år og har været bedre end First North All Share DKK Index med 219.24 i løbet af den seneste måned og 34.57 i løbet af det seneste år.

Ennogie Solar Group A/S

ESG. Small Cap Danmark A/S er et dansk investeringsselskab. Virksomhedens formål er at besidde kapitalandele i andre selskaber og at foretage investeringer primært i aktier i de nordiske Small Cap selskaber. Small Cap Danmark AS udøves delvist via det fuldtejede datterselskab Porteføljeselskab A/S.

Dette firmas forhold mellem pris og salg er 305.42, hvilket gør det til den 3rd rangerede aktie på denne liste.

Ennogie Solar Group A/S. er 9.27 i løbet af den seneste måned og 179.66 i løbet af det seneste år og har været bedre end First North All Share DKK Index med 4.23 i løbet af den seneste måned og 216.39 i løbet af det seneste år.

CLEANTECH BUILDING MATERIALS PLC

CBM. Cleantech Building Materials PLC, der er beliggende i London, Storbritannien, er et særlig formål overtagelsesselskab. Virksomheden blev grundlagt i december 2014.

Dette firmas forhold mellem pris og salg er 237.56, hvilket gør det til den 4th rangerede aktie på denne liste.

Cleantech Building Materials PLC. er 0.00 i løbet af den seneste måned og 0.00 i løbet af det senest år og har været ringere end First North All Share DKK Index med -5.05 i løbet af den seneste måned og 36.73 i løbet af det seneste år.

CONFERIZE A/S

CONFRZ. CONFERIZE A/S er et dansk-baseret selskab, der tilbyder social event platform Conferize. Conferize platformen indeholder tre hovedelementer for de arrangører, deltagere og højttalere, samt industrien selv: Event Management System (EMS), socialt fællesskab og globale netværk for events. EMS omfatter en integreret digital værktøjskasse til oprettelse, planlægning og udførelse af arrangementer, blandt dens funktioner er oprettelsen af en interaktiv event-websites med funktioner, såsom billetsalg, brugerregistrering og e-mail marketing. Det sociale fællesskab indebærer, at deltagerne og højttalere skaber et digitalt rum, hvor de danner relationer, deler viden og co-create inholdt. Det globale netværk indebærer at Conferize er en online markedsplads, hvor brugere og arrangører kan finde og interagere med personer, hændelser eller det indhold, de finder værdifuldt. Selskabet partnere med TEDx og Eventbrite, m.m.

Dette firmas forhold mellem pris og salg er 137.23, hvilket gør det til den 5th rangerede aktie på denne liste.

Conferize A/S. er 9.09 i løbet af den seneste måned og -38.78 i løbet af det seneste år og har været bedre end First North All Share DKK Index med 4.05 i løbet af den seneste måned og -2.05 i løbet af det seneste år.

!bguu1h:0.99,c2dfar:0.99,adzkp2:0.99,bnk78m:0.99,adzcgh:0.99,adzn2w:0.99,c2gzu2:0.99,bnjp9c:0.99,adzbec:0.99,adzgp2:0.99;;finance list details page;a2cc9cf4a2eb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *