Aktier, der er mål for shortsælgere Indeholder amerikanske aktier.

Short selling er, når investorer sælger aktier, de ikke ejer, og håber at købe dem tilbage til en lavere pris, så de kan drage fordel af forskellen. Dette kan få aktier til at falde i pris, hvilket er dårligt for aktionærerne. Nogle gange har shortsælgere ret i, at en virksomheds aktier er overvurderede, og de tjener penge, når aktiekursen falder. Andre gange falder aktierne, selvom selskabet klarer sig godt. Hvis du overvejer at investere i en virksomhed, er det vigtigt at undersøge, om der foregår betydelig short selling-aktivitet med sine aktier. Værdipapirer inden for denne liste er blevet bestemt til at være væsentligt målrettet af shortsælgere. Vi bruger en algoritme, der hjælper os med at bestemme, hvilke værdipapirer der er væsentligt påvirket af dem. Denne listes ydeevne beregnes efter en lige vægtet metode.

Denne liste har udført -40.97% i løbet af det seneste år. Til sammenligning er First North All Share DKK Index -36.73% i den samme periode. Betaversionen for denne liste, som er et mål for volatiliteten, er Meget høj på 2.02. List Beta beregnes ved hjælp af et ligeligt vægtet gennemsnitligt beta for værdipapirerne på denne liste. Denne liste indeholder 44.44% af Forbrugervarer, cykliske aktier, 22.22% af Teknologi aktier, 11.11% af Forbrugervarer, ikke cykliske aktier, 11.11% af Industri aktier, 11.11% af Sundhedspleje aktier.

Listens resultater beregnes ved hjælp af en metode med ligevægt. Denne liste er genereret ved at scanne internettet og bruge vores algoritmer til at finde frem til potentielt relevante værdipapirer for emnet. Listen er beregnet til oplysningsformål og indeholder værdipapirer, der kan være egnede til en observationsliste. Den er ikke beregnet til investering eller handel. Microsoft anbefaler ikke at bruge de angivne data og oplysninger som grundlag for at træffe en beslutning om investering.

NASDAQ Composite Index

NASDAQ Composite Index. er 10.91 i løbet af den seneste måned og -15.60 i løbet af det seneste år og har været bedre end First North All Share DKK Index med 5.87 i løbet af den seneste måned og 21.12 i løbet af det seneste år.

!a3oxnm:0.99,a1mou2:0.99,a1nhlh:0.99,b1ab8m:0.99,a23www:0.99,bpocw7:0.99,a25wsm:0.99,ayz4u2:0.99,a1uw4c:0.99,a1o7c7:0.99;Pipeline;finance list details page;64bfa305266e

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *