5 aktier, der rammer den højeste kurs i et år.

Aktierne har passeret eller nærmer sig deres højeste niveau i 52 uger, hvilket er en teknisk indikator for aktietendensen.

Denne liste har udført 42.66% i løbet af det seneste år. Til sammenligning er First North All Share DKK Index -36.73% i den samme periode. Betaversionen for denne liste, som er et mål for volatiliteten, er Moderat lav på 0.70. List Beta beregnes ved hjælp af et ligeligt vægtet gennemsnitligt beta for værdipapirerne på denne liste. Denne liste indeholder 60.00% af Økonomi aktier, 30.00% af Industri aktier, 10.00% af Sundhedspleje aktier.

Listens resultater beregnes ved hjælp af en metode med ligevægt. Denne liste er genereret ved at scanne internettet og bruge vores algoritmer til at finde frem til potentielt relevante værdipapirer for emnet. Listen er beregnet til oplysningsformål og indeholder værdipapirer, der kan være egnede til en observationsliste. Den er ikke beregnet til investering eller handel. Microsoft anbefaler ikke at bruge de angivne data og oplysninger som grundlag for at træffe en beslutning om investering.

RINGKJØBING LANDBOBANK. AKTIESELSKAB

RILBA. RINGKJØBING LANDBOBANK. AKTIESELSKAB er en dansk regionalbank. Den beskæftiger sig med levering af bankprodukter til private og erhvervskunder, herunder hele husstande, samt små og mellemstore virksomheder i hele Danmark. Bankens produkter omfatter udlån, realkredit, pensionsfonde, privatbank, investering, forsikring, valutaveksling og serviceydelser målrettet yngre kunder bl.a. Herudover driver banken en internetbaseret bankservice, Netbank. Banken tilbyder også investeringsmuligheder, primært inden for vindmøllesektoren. Aktiviteterne foregår via bankens hovedkontor og 11 afdelinger fordelt ud over Jylland.

Dette firmas pris er 987.00, hvilket gør det til den 1st rangerede aktie på denne liste.

Ringkjoebing Landbobank A/S. er 4.78 i løbet af den seneste måned og 13.84 i løbet af det senest år og har været ringere end First North All Share DKK Index med -0.27 i løbet af den seneste måned og 50.57 i løbet af det seneste år.

NOVO NORDISK A/S

NOVO B. Novo Nordisk A/S er et globalt sundhedsfirma, der beskæftiger sig med diabetesbehandling. Selskabet beskæftiger sig også med opdagelse, udvikling, fremstilling og markedsføring af farmaceutiske produkter. Selskabet opererer gennem to forretningssegmenter: diabetes og fedme og biopharmaceuticals. Selskabets diabetes- og fedmeomsorgssegment dækker insulin, GLP-1, andre proteinrelaterede produkter, såsom glucagon, proteinrelaterede tilførselssystemer og nåle og orale anti-diabetiske lægemidler. Selskabets biofarmaceutiske segment dækker terapiområderne for hæmofili omsorg, væksthormonbehandling og hormonbehandling. Selskabet tilbyder også Saxenda produkt til behandling af fedme. Det tilbyder en række produkter, herunder NovoLog/NovoRapid; NovoLog Mix/ NovoMix; Prandin/NovoNorm; NovoSeven; Norditropin og Vagifem. Pr. 31. december 2016 markedsførte den sine produkter i over 180 lande. Den regionale struktur består af to kommercielle enheder: Nordamerika og International Operations.

Dette firmas pris er 947.90, hvilket gør det til den 2nd rangerede aktie på denne liste.

Novo Nordisk A/S. er 1.88 i løbet af den seneste måned og 48.36 i løbet af det senest år og har været ringere end First North All Share DKK Index med -3.16 i løbet af den seneste måned og 85.09 i løbet af det seneste år.

JYSKE BANK A/S

JYSK. Jyske Bank A/S er en Danmark -baseret bankkoncern, der inkluderer pantelån Jyske Realkredit og andre datterselskaber. Koncernen tilbyder et mangfoldigt sæt af finansielle tjenester, herunder bank, forsikring, realkredit, kapitalforvaltning, mægling, kreditkort og leasing. Virksomheden opererer i hele Danmark og betjener privatpersoner, virksomheder, institutioner og den offentlige sektor. Det rapporterer om tre segmenter: Bank, pant og leasing. Banksegmentet omfatter personlige rådgivningstjenester, finansielle løsninger og finansieringsaktiviteter rettet mod danske private og erhvervskunder og offentlige institutioner. Pantesegmentet består af finansielle løsninger til finansiering af fast ejendom. Leasing-segmentet dækker bl.a. bilfinansiering og finansiering af udstyr til erhvervslivet.

Dette firmas pris er 485.20, hvilket gør det til den 3rd rangerede aktie på denne liste.

Jyske Bank A/S. er 8.04 i løbet af den seneste måned og 28.09 i løbet af det seneste år og har været bedre end First North All Share DKK Index med 2.99 i løbet af den seneste måned og 64.82 i løbet af det seneste år.

NKT A/S

NKT. NKT A/S er et dansk holdingselskab, der beskæftiger sig med erhvervelse, ejerskab og ledelse af industrivirksomheder inden for tre forretningsområder. NKT-kabler leverer Strømkabler til sektorer som f.eks. elektricitetsinfrastruktur, herunder onshore-og offshore-høj-og mellemspændingskabler; jernbaner, der omfatter køreledninger og signalkabler; Bygge-og anlægsvirksomhed, herunder lavspændingskabler, og bilkabler. Nilfisk-Advance leverer professionelt rengøringsudstyr og-opløsninger. Den tilbyder bl.a. skrubbere, våde og tørre støvsugere. Photonics Group består af NKT Photonics A/S, LIOS Technology GmbH og Vytran Inc. De er aktive inden for optisk fiber-teknologi og fremstiller lyskilder, optisk udstyr, langdistancemålingssystemer og fiberforarbejdningspræcisionsudstyr. Virksomheden opererer globalt gennem sine koncernselskaber og et net af indirekte ejede datterselskaber.

Dette firmas pris er 428.40, hvilket gør det til den 4th rangerede aktie på denne liste.

Nkt A/S. er 6.67 i løbet af den seneste måned og 60.21 i løbet af det seneste år og har været bedre end First North All Share DKK Index med 1.63 i løbet af den seneste måned og 96.94 i løbet af det seneste år.

DJURSLANDS BANK A/S

DJUR. DJURSLANDS BANK A/S er en dansk lokalbank, der primært har aktiviteter i Jylland. Banken er beskæftiget med levering af bankprodukter og finansielle serviceydelser til private kunder, små og mellemstore virksomheder og offentlige institutioner. Produkt- og serviceudvalget omfatter lån, realkreditlån, pensionsfonde, forsikring, finansiering, valutaveksling, betalingsservice og investeringsrådgivning. Banken tilbyder også adgang til internetbaserede banktjenester, såsom NetBank for privatkunder og NetBank Erhverv for erhvervskunder. DJURSLANDS BANK A/S har aktiviteter via sit hovedkontor i Grenaa og lokale afdelinger i Ørsted, Vivild, Allingåbro, Auning, Ryomgård, Kolind, Rønde, Ebeltoft, Hornslet, Lystrup, Risskov, Tilst, Århus og Tranbjerg. DJURSLANDS BANK A/S har et fuldtejet datterselskab, Djurs-Invest ApS.

Dette firmas pris er 378.00, hvilket gør det til den 5th rangerede aktie på denne liste.

Djurslands Bank A/S. er 7.39 i løbet af den seneste måned og 5.59 i løbet af det seneste år og har været bedre end First North All Share DKK Index med 2.34 i løbet af den seneste måned og 42.32 i løbet af det seneste år.

!adzjvh:0.99,adzikr:0.99,adzgm7:0.99,adzi3m:0.99,adzd1h:0.99,adzm9c:0.99,adzcrw:0.99,adze9c:0.99,adzl4c:0.99,adzkp2:0.99;;finance list details page;6a7f76791be4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *