Kendispar i tv-eksperiment: Jaget vildt af efterforskere

Otte kendte danskere har slået sig sammen i fire par, som skal forsøge at gemme sig for en række erfarne efterforskere.

Det er konceptet i realityprogrammet “Jaget vildt”, hvis fjerde sæson sendes på Kanal 5 og på streamingtjenesten discovery+ senere i 2023.

Det første par på flugt i den kommende sæson er TV 2’s vejrvært Sara Maria Mærkedahl og hendes kæreste, skuespilleren Nicolaj Kopernikus.

Det annoncerer mediegiganten Warner Bros. Discovery i en pressemeddelelse.

Influencer-søstrene Thalia og Elvira Pitzner skal også gå under radaren i programmet.

Og det tredje par, som skal undgå at blive fanget, er skuespilleren Jonathan Harboe og musikeren Skinz, mens det sidste par udgøres af komikeren Mahamad Habane og tv-værten Mette Cornelius.

De fire kendispar skal forsøge at holde sig skjult fra efterforskerne, der har erfaring med opsporingsarbejde fra virkelighedens verden. Efterforskerne har fortid i politiet eller i en efterforskningstjeneste, lyder det fra Warner Bros. Discovery.

Der er ydermere en række benspænd for kendisparrene. For eksempel må de kun overnatte samme sted én gang. Herefter må de søge skiftende skjulesteder, indtil de får at vide, hvor deres endelige transportmiddel befinder sig, inden de efter ti døgn på flugt kan nå frem til målstrengen. Hvis de ikke er blevet fundet af efterforskerne inden.

“Jaget vildt” bliver sendt på Kanal 5 og på streamingtjenesten discovery+ senere i 2023.

/ritzau/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *